Како планирати распоред дечијих игралишта и трамполина?
Датум објаве: 2021-05-25 11:00:27 Посета:111

Дечији паркови и трамполин паркови лако покривају више забавних пројеката и привлаче више туриста. Међутим, након пролећа често постају скупљи. За инвеститоре вести, догађај је нешто што треба одржати. Стога, места за неке туристе могу бити премала. У ствари, велики број прихода од платформи углавном је резултат његове величине, начина и прототипа активности на локацији оператора паркова и одлучујуће улоге, како бисмо онда требали поставити мало дјечје игралиште и парк трамполина?

Дајемо пуну игру предностима дечјих играчака и трамполина. Иако су неке мале, имају велике предности. Могу уживати у недостатку тродимензионалног простора. За децу, попут мале деце у затвореном која се играју или играју трамполине, могу се потпуно дизајнирати у раном дизајну. С обзиром на предности висине спрата, могуће је осмислити пројекте функција забавне опреме са двоспратном или вишеслојном структуром. Такав распоред планирања и дизајна може повећати висину ове висине у ограниченом простору за планирање. Осим тога, структура слојева биће узбудљивија, а Лепота, ново искуство за потрошаче, инспирише децу да истражују и истражују авантуре.

Опрема за забаву за децу и функција повезивања трамполина. Дечије разумне играчке и играчке на трамполину морају имати своје индивидуално позиционирање. Циљна публика објекта је простор за филтрирање вида деце или знања беспослених људи и има фиксну и високо интерактивну опрему за забаву. Међутим, при одабиру малог уређаја морате узети у обзир физичке и менталне емоције играча. Деца воле мале играчке, а бебе мале играчке и живописне интерактивне игре са пројекцијама, а бебе више воле спорт и имају лагану спортску забаву.


И разна опрема може се комбиновати научно и рационално како би се омогућило више играча да се укључе у интерактивне игре. На пример, комбинација океанских лопти и мрежа од дугачког ужета или несташне опреме дворца на врху, у базену како би се осигурала безбедност деце, повећао рај, деца Веома су активни и воле да се окупљају. Комбинација различите опреме повећава просторни капацитет парка и околине, а такође може боље створити срећно време за наше рођење и подстаћи интересовање деце и комуникацијске вештине.

Осим тога, приликом пројектовања и планирања изгледа малог парка, потребно је узети у обзир грађевински простор забавних производа, избегавати ажурирање и надоградњу парковске опреме и задржати научне пешаке како би се ефикасно смањила појава безбедносних несрећа, обезбедило безбедности деце и уживајте у забави у пријатном окружењу.