Колико кошта управљање трамполин парком
Датум објаве: 2021-05-25 10:34:10 Посета:119

Затворени трамполин парк је забавни пројекат који покрива младе. Овде не само да могу да стекну нове пријатеље, већ и правилно вежбају. Многи инвеститори су оптимистични у погледу овог тржишта. Дакле, у колико новца треба уложити трамполин парк? Ако желите да инвестирате, морате јасно уложити у цену трамполинског парка.

1. Трошкови улагања радне снаге у трамполин парк. Колико кошта улагање у затворени парк трамполина? Основа хардвера је такозвани софтвер. Паркови за трамполине не само да морају наручити сродну опрему за трамполине, већ такође морају бити опремљени запосленима и обучити их да раде пре него што почну да раде. Не може се очекивати да ће овај део трошкова добити повраћај. Ако имате 20 запослених у вашој арени, њихови трошкови обуке достићи ће десетине хиљада долара.

202107021448084099

2. Улагање у опрему трамполин парка. У улагањима у трамполин парк улагања у опрему за забаву су веома скупа и чине око 40% укупних улагања. С обзиром да је време производње већине опреме дуже од 40 дана, потребно је унапред наручити производјача пре улагања. Осим тога, постојаће празнине у коначним откупним ценама за различите произвођаче, па морамо флексибилно да изаберемо продавце, углавном да бисмо видели да ли друга страна може да гарантује квалитет и количину и да ли могу да обезбеде комплетне уговоре и обавезе након продаје .

3. Таксе за места у трамполин парку. Поред плаћања депозита за место, морате платити и три до шест месеци закупнине за место. Овај трошак представља велики део инвестиције поред улагања у опрему. Цена изнајмљивања затвореног трамполин парка варира од града до града. Наравно, све је ово флексибилно. Морате разговарати са станодавцем. Ако је закупљена површина довољно велика, онда ће постојати снажна преговарачка моћ.

202107021448427536

4. Четврто, трошкови украшавања парка трамполина. Место мора бити једноставно уређено, а цена може бити јефтина или скупа. Ако се затворени трамполин парк налази у предграђу, нису потребне звучне изолације и мере за смањење буке.

5. Остали трошкови за улагање у трамполин парк. Укључујући комерцијално осигурање, разне трошкове пре опорезивања и трошкове маркетинга. Ову накнаду је тешко користити за тачне статистике.

6. Обратни капитал трамполин парка. Било која комерцијална организација мора припремити нешто резервног обртног капитала пре отварања и осигурати да може одржавати радњу у простору најмање три месеца. Што је више средстава на располагању, већа је одрживост места.

202107021449041442

Горе наведене тачке само појашњавају начин израчунавања и смер улагања. Колико новца може да се потроши зависи од специфичних операција инвеститора у процесу улагања. Ако је могуће, покушајте да не купујете стару опрему. Нова опрема за затворене трамполинске паркове привлачнија је туристима, а фактор сигурности ће бити већи.