Како управљати затвореним игралиштем?
Датум објаве: 2021-05-25 10:27:26 Посета:195

Унутрашње игралиште је уобичајено дечје игралиште у многим градовима. Приликом коришћења затвореног игралишта, инвеститори ће бити веома забринути због погледа родитеља деце на затворено игралиште, као што су боје декорације, окружење и безбедносна питања за дечије објекте. Зашто бринете о ставовима родитеља? Углавном зато што су родитељи доносиоци одлука о потрошњи, па Дечји парк Наугхти Цастле који ће се градити и радити мора не само да га деца воле, већ и да задовољи потребе родитеља. Неваљали оператери замка могу да интегришу родитеље у затворено игралиште и уживају у времену родитељ-дете са својом децом.

202106021407242291

Покушајте да поставите простор за активности родитеља и детета у затвореном игралишту

Многи родитељи су заузети својим послом и ретко прате своју децу, или се одмарају код куће, а њихова деца ретко играју игре са родитељима у исто време. Због тога затворено игралиште додаје такву површину, што може повећати учешће родитеља. Ово је интеракција између родитеља и њихове деце. Како би задржали сталне купце, од велике је помоћи имати такав простор родитељ-дете за дуготрајно функционисање затвореног игралишта.

Кроз топли распоред одморишта, време потрошње родитеља може се побољшати

Многи инвеститори затворених игралишта верују да је неколико столица или столица у одморишту довољно током рада затвореног игралишта, а најважније је дечије игралиште. Ова идеја је потпуно погрешна. Моћ дечијих игара још увек је у рукама њихових родитеља. Ако је одмориште затвореног игралишта досадно и опрема је застарела, родитељи деце неће моћи да остану тамо. Ако је салон на игралишту у затвореном добро уређен, са угодним окружењем за одмор, бесплатним топлим чајем и књигама које ће провести време, родитељи могу помислити да време није тако дуго и могу остати дуго, а да тога нису ни свесни. Ово подручје такође може извести низ профитабилних пројеката, што је такође пословни модел.

202106021408116824

Организујте неке активности током празника како бисте повећали лепљивост са родитељима

Родитељи ће пратити децу током распуста. Ако сарађујете са неким активностима како бисте родитеље и децу учинили занимљивијим, то ће такође повећати поверење родитеља и усмени публицитет међу родитељима. На крају крајева, и одрасли желе друштво пријатеља.