Која је дечија опрема за игру на отвореном издржљивија
Датум објаве: 2022-12-10 14:15:18 Посета:14

Children's outdoor play equipment can not only give children a good physical exercise, improve the balance and coordination of the body, but also help to cultivate children's good spiritual qualities such as aggressiveness, tenacity, bravery, and fear of hardship.

С обзиром да је забавну опрему потребно поставити на отвореном, изложена је сунцу и киши, а учесталост употребе је велика. Због тога је најбоље да дечија опрема за забаву на отвореном буде издржљива.


Дакле, која дечија опрема за игру на отвореном је издржљивија?



1.Слиде


Тобогани су омиљена и најпопуларнија опрема за игру деце на отвореном. Било да се ради о пластичним тобоганима, дрвеним тобоганима или тобоганима од нерђајућег челика, сви они имају добру отпорност на временске услове. Чак и на сунцу и киши, није лако избледети или кородирати. Чврсти су и издржљиви. Они су први избор за дечију опрему за игру на отвореном. , Вртићи, сви имају сенку тобогана.



2. Оквир за пењање са ужетом


Мрежа за пењање може да вежба снагу дечијих руку и тренира координацију и флексибилност покрета, тако да је оквир мреже за пењање такође најпрактичнија и најчешћа опрема за забаву на отвореном.

Оквир за пењање за ужад је направљен од наутичког морског кабла са средиштем од хромиране челичне жице, који је изузетно јак и издржљив. Мрежа за пењање од ужета има веома слободан избор у погледу облика, стила и величине, а распоред је више произвољан, па је постао популарна опрема за игралиште на отвореном за децу.


3. Клацкалица и љуљашка


За клацкалицу се може рећи да је најпопуларнија опрема за забаву која је погоднија за употребу на отвореном. Пре него што су се појавили ови нови забавни предмети као што су тобогани и пењалице од нерђајућег челика, клацкалица је скоро преузела дечји смех.


Као и клацкалица, љуљашка је такође врста опреме за забаву углавном погодна за употребу на отвореном. Сада се љуљашке стално мењају и иновирају у форми. Не постоје само традиционалне љуљашке погодне за одрасле, већ и љуљашке за седење погодне за бебе и љуљашка са мањом љуљашком, која је применљива на шири круг људи.


Горе наведени су популарнији и издржљивији дечији уређаји за игру на отвореном. Израђени су од материјала са добром отпорношћу на временске услове. Не бледе или кородирају под сунцем и кишом, чврсти су и не деформишу се.